ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΤΗΣ CENTRIC (5)
2005 αναγνώστες
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010
17:07

Μα τι είναι αυτά . . . .???

 

 

 

 

Πρώτη φορά τόσα χρόνια στο χρηματιστήριο βλέπω δημοσιευμένη έκθεση, αποτελέσματα κλπ και να έχουν σβηστεί με μαρκαδόρο ?? τα σημαντικότερα στοιχεία.

 

Δεν μπορώ να πω τίποτα, απλώς θλίβομαι για την διοίκηση και για τους χιλιάδες μετόχους της εταιρείας.


Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όσους φίλους έχουν επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Ζητώ συγνώμη εάν δεν έχω απαντήσει σε μερικούς από αυτούς λόγο φόρτο εργασίας, αλλά και πάλι τους ευχαριστώ.

 

Ο στόχος του συγκεκριμένου blog είναι να δημοσιεύονται κατά καιρούς διάφορες επενδυτικές ιδέες. Απλά το συγκεκριμένο θέμα (η συγχώνευση της Centric με τις άλλες δύο εταιρείες) μας θύμισε ημέρες του 1999 και τώρα που έχουμε το βήμα είπαμε να εκφράσουμε την άποψη και αντίθεση μας.

Όσο αφορά νομικές και άλλες συμβουλές δυστυχώς δεν μπορούμε να παρέχουμε. Πιστεύουμε πως ο νομικός σας σύμβουλος ή ακόμα και ο ΣΕΔ (που από ότι γνωρίζω έχει στα μέλη του αξιόλογους νομικούς που ασχολούνται με τα χρηματιστηριακά ζητήματα) μπορεί να σας δώσει ποιο σωστή πληροφόρηση και καθοδήγηση σε σχέση με τα παραπάνω.

 

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΣΕΝΤΡ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
3 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Διάφορες επενδυτικές ιδέες. Ελπίζουμε πως μπορούν να βοηθήσουν έναν νέο επενδυτή στην ερευνά του για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.Όλα τα παραπάνω άρθρα δεν αποτελούν πρόταση λήψης επενδυτικών θέσεων σε διάφορα προϊόντα ή μετοχές. Εξάλλου ο κίνδυνος διαφοροποίησης όλων των παραγόντων που αναφέρονται στο κάθε άρθρο είναι υψηλός. Η κάθε παρουσίαση είναι φωτογραφία διαφόρων μεγεθών και γεγονότων την χρονική στιγμή που παρουσιάζονται. Ο κάθε επενδυτής πρέπει μετά την ανάγνωση του άρθρου να συνεχίσει την ερεύνα του σε μεγαλύτερο βάθος.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις