ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΤΗΣ CENTRIC (2)
852 αναγνώστες
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010
06:00

Ξεκινάμε την ερεύνα μας (όσο αφορά την ΑΜΚ της CENTRIC). Πρώτο βήμα που θα έκανε ο καθένας μας είναι να επισκεφτούμε το site της εταιρείας : www.centric.gr

 

Αυτό που θα κάνει εντύπωση και στον ποιο αδαή χρήστη του internet είναι ότι ανοίγοντας την home page υπάρχει ένα γράφημα με την πορεία της μετοχής!!!. Ούτε εταιρική παρουσίαση, ούτε δυο λόγια για τα προϊόντα αλλά η μετοχή της εταιρείας. Προσωπικά ούτε σε τζόγο - εταιρεία OTC ή στα Pink Sheets δεν έχω συναντήσει στην home page να υπάρχει ένα σκέτο γράφημα της μετοχής.

 

Μα είναι δυνατόν ο σχεδιαστής του site να αποφάσισε στην πρώτη σελίδα να υπάρχει μόνο το γράφημα της μετοχής ?

 

Στο εξής link : http://www.centric.gr/default.asp?pid=32&la=1 υπάρχει μια εταιρική παρουσίαση – σχετικά πρόσφατη – του Απρίλιου του 2010.

 

Στο link – επικοινωνία IR – βλέπουμε πως υπεύθυνη είναι η οικονομική διευθύντρια.

 

Μα είναι δυνατόν σε μια εταιρεία με άνω των 500 εκατ. ευρώ τζίρο ετησίως,  η οικονομική διευθύντρια να προλαβαίνει να παρέχει IR υπηρεσίες στους επενδυτές ?

 

Ένα καλό crash test θα ήταν να την <<ταράξουμε>> στα e-mail αλλά και στα τηλέφωνα διαμαρτυρίας σε σχέση με την ΑΜΚ για να δούμε εάν θα ανταπεξέλθει . . .

Σχετικές μετοχές:
ΣΕΝΤΡ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Διάφορες επενδυτικές ιδέες. Ελπίζουμε πως μπορούν να βοηθήσουν έναν νέο επενδυτή στην ερευνά του για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.Όλα τα παραπάνω άρθρα δεν αποτελούν πρόταση λήψης επενδυτικών θέσεων σε διάφορα προϊόντα ή μετοχές. Εξάλλου ο κίνδυνος διαφοροποίησης όλων των παραγόντων που αναφέρονται στο κάθε άρθρο είναι υψηλός. Η κάθε παρουσίαση είναι φωτογραφία διαφόρων μεγεθών και γεγονότων την χρονική στιγμή που παρουσιάζονται. Ο κάθε επενδυτής πρέπει μετά την ανάγνωση του άρθρου να συνεχίσει την ερεύνα του σε μεγαλύτερο βάθος.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις