ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ (5)
2707 αναγνώστες
Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010
15:46

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ (5)

 

Παρακάτω ακολουθούν διάφορα σχόλια αναγνωστών που έχουν δημοσιευτεί στην στήλη του ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ στο EURO2DAY. Είναι ιδιαίτερα εύστοχα και πολλές φορές αποκαλύπτονται αρκετές αλήθειες. Αξίζουν συγχαρητήρια στο EURO2DAY που δημοσιεύονται γιατί μέσα στα σχόλια υπάρχουν ειδήσεις ή πληροφορίες που είναι αδύνατον να γραφούν από έναν δημοσιογράφο.

 

Στο άρθρο :

 

Προβόπουλος, Πειραιώς & τραπεζικό... ταμπού!

 

Ο επαγγελματίας έγραψε...

26 Μαΐου 2008, 00:41
Ωρα Μηδεν για τα Α/Κ

Αν δεν αλλάξει κάτι στο χώρο των αμοιβαίων, σε λίγο οι διαχειριστές θα είναι χωρίς δουλειά γιατί δεν θα υπάρχουν κεφάλαια για να διαχειριστούν. Η πολιτεία αρνείται να δει τα πλεονεκτήματα για τα Ταμεία, οι τράπεζες δεν φροντίζουν να διαδωθεί ο θεσμός και οι ιδιώτες παλεύουν να βγάλουν κέρδος απο μετοχές χωρίς να πολυασχολούνται και χάνουν τα χρήματα τους.

Κάπως πρέπει να σπάσει ο φαύλος κύκλος. Ισως άν αναλάβουν ανεξάρτητες εταιρίες τη διαχείριση αμοιβαίων, ιδίως των μετοχικών και των μικτών- ομολογιακών, να δει άσπρη μέρα ο κλάδος γιατί αυτοί θα ενδιαφέρονται πραγματικά, κι όχι περιστασιακά.

Και θα μετράνε οι αποδόσεις αντι να μετράνε τα μεγάλα δίκτυα

Το σχόλιο μας :

 

   Καλά κάνει η πολιτεία και δεν δίνει χρήματα στους <<επαγγελματίες>> να τα διαχειριστούν στα Α/Κ. Είδαμε πως διαχειρίστηκαν τα χρήματα του κοσμάκη το 99-2000. Άσε να λείπει το βύσσινο. Εξάλλου τα Α/Κ είναι πεθαμένα παγκοσμίως λόγο των ETFs.

 

 

Στο άρθρο :

 

Το καλύτερο "παράσημο" για τον Βγενόπουλο

 

Ο Englezos έγραψε...

27 Μαΐου 2008, 16:43
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Ανδρέα Βγενόπουλο που παραδέχθηκε στη Βουλή τα όσα υποστήριξε ο ΣΕΔ με την Ανοιχτή Επιστολή προς τον Υπ.Οικ. στις 8-5-2008:

http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi?act=ST;f=24;t=6

Ο ΣΕΔ καλεί για άλλη μια φορά τον Υπουργό Οικονομικών και την Deutsche Telecom, να σκεφθούν σοβαρά την υποβολή δημόσιας πρότασης για το σύνολο των μετοχών του ΟΤΕ στα 26 Ευρώ ανά μετοχή.

Είναι πλέον σαφές ότι σε διαφορετική περίπτωση παραβιάζονται κατάφωρα τα δικαιώματα των 115.000 μετόχων του ΟΤΕ και ο ΣΕΔ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής δικαιοσύνης, για την υπεράσπιση αυτών των δικαιωμάτων.

Μπάμπης Εγγλέζος
Πρόεδρος του ΣΕΔ

Το σχόλιο μας :

 

   Άντε τώρα γλείψιμο και στον Κύριο Βγενόπουλο έναν κύριο που σαν πρώτο μέλημα του έχει την προάσπιση των συμφερόντων των μικροεπενδυτών . . .

 

 

Στο άρθρο :

 

Σφηνάκια για CENTRIC, MERIT και... ALTIUS AEEX

 

Ο φοκ έγραψε...

19 Μαΐου 2008, 09:40
ΣΕΝΤΡ

Το παρελθόν της ΣΕΝΤΡ και κάποια πρόσωπα δεν εμπνέουν εμπιστοσυνη. Παραδέχομαι όμως ότι ο ιντερνετικός τζόγος είναι κίνητρο.Πολύ το χρήμα ειδικά αν καταργηθεί το μονοπώλιο. Το ταμπλό θα δείξει μετά το placement που λέτε.

 

Το σχόλιο μας :

 

   Ο φίλος επενδυτής έχει δίκιο. Όμως τα αποτελέσματα της εταιρείας μας δείχνουν κερδοφορίες, υψηλούς τζίρους κλπ. Η μετοχή δεν πάει και τόσο καλά αλλά να είναι πιθανά και μεγάλη επενδυτική ευκαιρία.

 Σχετικές μετοχές:
ΜΙΓ ΠΕΙΡ ΣΕΝΤΡ
Σχόλια

08/01 17:06  shareholder-cs
Απο περιέργεια ρωτώ, έχει κάτι ιδιαίτερο ο Μάιος του 2008 και συστηματικά τον σχολιάζεις σχεδόν δυο χρόνια μετά, (και σ αυτό και στο προηγούμενο άρθρο σου), ή μηπως τελικά είσαι ...αρχαιολόγος;
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Διάφορες επενδυτικές ιδέες. Ελπίζουμε πως μπορούν να βοηθήσουν έναν νέο επενδυτή στην ερευνά του για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.Όλα τα παραπάνω άρθρα δεν αποτελούν πρόταση λήψης επενδυτικών θέσεων σε διάφορα προϊόντα ή μετοχές. Εξάλλου ο κίνδυνος διαφοροποίησης όλων των παραγόντων που αναφέρονται στο κάθε άρθρο είναι υψηλός. Η κάθε παρουσίαση είναι φωτογραφία διαφόρων μεγεθών και γεγονότων την χρονική στιγμή που παρουσιάζονται. Ο κάθε επενδυτής πρέπει μετά την ανάγνωση του άρθρου να συνεχίσει την ερεύνα του σε μεγαλύτερο βάθος.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις