ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΠΕΡΙ SAXOBANK . . . ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ . . .
975 αναγνώστες
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009
11:23

και όμως η SAXOBANK δεν είναι φθηνή . . . στους παρακάτω συγκριτικούς πίνακες (που αφορούν υποθετικές συναλλαγές μετοχών στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ και του Λονδίνου) βλέπουμε πως οι προμήθειες που χρεώνει η SAXOBANK είναι αρκετά μεγαλύτερες. Ακόμα και 15 φορές τις προμήθειες που χρεώνει η Interactive Brokers σε προμήθειες μικρών συναλλαγών.

 

 

 

Τα στοιχεία τα πήραμε από τα sites των εταιρειών και αφορούν τις βασικές χρεώσεις για το retail. Ενημερωτικά η Interactive Brokers έχει ακόμα μικρότερες προμήθειες στο unbundled pricing για πελάτες που κάνουν αρκετές συναλλαγές και δίνουν limit εντολές.

Σχόλια

15/12 12:08  Soun Tzu
kalimera sas, poia h gnomi sas gia FXCM?
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
7 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Διάφορες επενδυτικές ιδέες. Ελπίζουμε πως μπορούν να βοηθήσουν έναν νέο επενδυτή στην ερευνά του για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.Όλα τα παραπάνω άρθρα δεν αποτελούν πρόταση λήψης επενδυτικών θέσεων σε διάφορα προϊόντα ή μετοχές. Εξάλλου ο κίνδυνος διαφοροποίησης όλων των παραγόντων που αναφέρονται στο κάθε άρθρο είναι υψηλός. Η κάθε παρουσίαση είναι φωτογραφία διαφόρων μεγεθών και γεγονότων την χρονική στιγμή που παρουσιάζονται. Ο κάθε επενδυτής πρέπει μετά την ανάγνωση του άρθρου να συνεχίσει την ερεύνα του σε μεγαλύτερο βάθος.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις