ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΤΟ TROKTIKO ΠΛΕΟΝ Νο 1
830 αναγνώστες
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009
21:44

Το Troktikoείναι πλέον Νο 1 site τα συγχαρητήρια μας αφού αυτό και το Athens.indymedia είναι τα μοναδικά sites στο ελληνικό web που παρέχουν πραγματική πληροφόρηση. Μπράβο και πάλι . . . μακάρι να υπήρχε και για την οικονομία ένα τέτοιο αρχ….το μπλόγκ.  

 
Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2009
ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ IN.GR, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ

Το troktiko βρίσκεται πλέον στην κορυφή των Ελληνικών ιστοσελίδων. Σύμφωνα με το Alexa το troktiko είναι η πρώτη ελληνική σελίδα στην κατάταξη της Ελλάδας. Ακολουθεί το in.gr και μετά τα υπόλοιπα. Είναι μια...

τεράστια επιτυχία για όλα τα blogs. Την ίδια στιγμή το troktiko παραμένει στην 1η θέση των blogspot παγκοσμίως. Τίποτα απο αυτά δε θα γινόταν αν δεν βοηθούσατε όλοι εσείς, με τα blogs σας, τα emails σας, τις παρατηρήσεις, τα καρφώματα σας ακόμα και τα μπινελίκια σας.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Διάφορες επενδυτικές ιδέες. Ελπίζουμε πως μπορούν να βοηθήσουν έναν νέο επενδυτή στην ερευνά του για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.Όλα τα παραπάνω άρθρα δεν αποτελούν πρόταση λήψης επενδυτικών θέσεων σε διάφορα προϊόντα ή μετοχές. Εξάλλου ο κίνδυνος διαφοροποίησης όλων των παραγόντων που αναφέρονται στο κάθε άρθρο είναι υψηλός. Η κάθε παρουσίαση είναι φωτογραφία διαφόρων μεγεθών και γεγονότων την χρονική στιγμή που παρουσιάζονται. Ο κάθε επενδυτής πρέπει μετά την ανάγνωση του άρθρου να συνεχίσει την ερεύνα του σε μεγαλύτερο βάθος.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις