ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ
TROKTIKO
2503 αναγνώστες
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009
00:45

 

 
  1. Google.gr
  2. Facebook
  3. Youtube
  4. Google.com
  5.  Blogger.com
  6. Yahoo.com
  7. Live.com
  8. Wikipedia.com
  9. In.gr
  10. troktiko.blogspot.com
 
από ότι παρατηρούμε μετά από τα ξένα sites που στην ουσία είναι portals ή search machines και το in.gr (που ανήκει και αυτό στην κατηγορία internet portal) το troktiko είναι ΠΡΩΤΟ SITE ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
Η πλειοψηφία των ιντερνετάκιδων πλέον ενημερώνεται από το troktiko . . .
 
Η άποψη μας για το φαινόμενο ΤΡΟΚΤΙΚΟ :
 
ΘΕΤΙΚΑ
 
Οι συντελεστές του blog είναι δημοσιογράφοι και γι΄αυτό είναι insiders και σε πολλές ειδήσεις που βγαίνουν στην TV πριν από ώρες έχουν γραφτεί στο blog.
Έχει αρκετά gossip που τελικά όλοι τα γουστάρουμε.
Είναι επικαιροποιημένο και είναι ένα από τα ποιο γρήγορα sites πληροφόρησης παγκοσμίως. Πλέον (γιατί το γουστάρει αρκετός κόσμος) αρκετοί φίλοι στέλνουν την είδηση που συμβαίνει στην γειτονιά τους, στην δουλεία την στιγμή που συμβαίνει πολλές φορές και με photos.
Έχει τα κότσια και την μπαίνει σε όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους (με επιχειρήματα) λέγε με Χατζηνικολάου  ή Τριανταφυλόπουλος.
Είναι ένα από τα ποιο μάγκικα και αληθινά sites παγκοσμίως.
Είναι συνοπτικό και ευκολοδιάβαστο, χωρίς όμως κακή γραμματική ή ορθογραφία.
Τα κουίζ με τις φωτογραφίες είναι έξυπνα και διασκεδαστικά.
Αυτό είναι το θαύμα του internet, ότι ένα blog έχει καταφέρει  μεγαλύτερες δημοτικότητες και ισχύ από τους εξουσιαστές των ΜΜΕ.
 
 
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
 
Πρέπει ο αναγνώστης να βάλει ένα μεγάλο φίλτρο σε αυτά που διαβάζει.
Πολλές ειδήσεις είναι εκτός πραγματικότητας (πιθανά να ανεβαίνουν ώστε να προβοκάρουν ή να γελοιοποιήσουν ανθρώπους και καταστάσεις).
Πολλές φορές είναι πολύ κίτρινο.
 
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
 
1η πρόβλεψη : Αργά ή γρήγορα θα το εξοντώσει το σύστημα με μηνύσεις, αγωγές κλπ.
2η πρόβλεψη : Το troktiko θα γίνει ανεξάρτητο site με διεύθυνση πλέον troktiko.gr αλλά θα έχει διαφορετική μορφή, θα είναι ξανά αποκαλυπτικό, αλλά με διαφημίσεις δηλαδή θα λειτουργεί σαν ένα κανονικό (και καλά επαναστατικό) όπως το zougla.gr site που θα έχει banners με διαφημίσεις της Eurobank, του ΟΠΑΠ κλπ κλπ.
Θα γίνει ανώνυμος εταιρεία με την ονομασία TROKTIKO INTERNET PORTAL Α.Ε. με τρίτης κατηγορίας βιβλία και έναρξη στην ΦΑΒΕ ΑΘΗΝΩΝ.
Εξάλλου πολλές φορές έχει γίνει αυτό στο παρελθόν (μαχητικό ξεκίνημα – ξεπούλημα στην πορεία) λέγε με ΠΟΝΤΙΚΙ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ στην TV.
 
Πάντως το troktiko εμείς το γουστάρουμε και το πάμε με χίλια. Πραγματικά πιστεύουμε πως το troktiko και το Athens.indymedia είναι τα μοναδικά sites στην Ελλάδα που μπορείς να διαβάσεις την πραγματική αλήθεια. Καλά για TV και εφημερίδες ούτε να το συζητάμε . . . Ελπίζουμε να μην ξεπουληθούν ποτέ . . .
 
 

 
 

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
9 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Διάφορες επενδυτικές ιδέες. Ελπίζουμε πως μπορούν να βοηθήσουν έναν νέο επενδυτή στην ερευνά του για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.Όλα τα παραπάνω άρθρα δεν αποτελούν πρόταση λήψης επενδυτικών θέσεων σε διάφορα προϊόντα ή μετοχές. Εξάλλου ο κίνδυνος διαφοροποίησης όλων των παραγόντων που αναφέρονται στο κάθε άρθρο είναι υψηλός. Η κάθε παρουσίαση είναι φωτογραφία διαφόρων μεγεθών και γεγονότων την χρονική στιγμή που παρουσιάζονται. Ο κάθε επενδυτής πρέπει μετά την ανάγνωση του άρθρου να συνεχίσει την ερεύνα του σε μεγαλύτερο βάθος.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις