ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΠΕΡΙ SAXOBANK (1)
1035 αναγνώστες
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009
15:03

Από ότι βλέπουμε φίλοι η SAXOBANK έφτιαξε ένα βλόγκ στο capitalblogs πιθανά για την προσέγγιση νέων πελατών.

 

Αυτό θα το αποφάσισαν γιατί είδαν πως στο capitalblogs υπάρχουν γύρο στους 10.000 διαφορετικούς επισκέπτες και έστω λίγους να καταφέρουν και να <<πιάσουν σαν πελάτες>> τα ανταποδοτικά οφέλη θα είναι μεγαλύτερα. Εξάλλου το κόστος του βλόγκ είναι ελάχιστο.

 

Σαν παλαιός χρήστης του Saxo-Trader δεν θέλω να αμφισβητήσω την ποιότητα της συγκεκριμένης internetικης – tradeροτράπεζας. Το back office και η γενικότερη λειτουργίας της είναι σε σχετικά υψηλό επίπεδο.

 

Θα επανέλθουμε για την συγκεκριμένη εταιρεία και το βλόγκ της.

 

Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε στους μελλοντικούς χρηστές είναι ότι ούτε η Euroxx, ούτε η Saxobank και ούτε η Interactive Brokers υπάρχει περίπτωση να τους κάνουν ποιο πλούσιους. Βασικά είναι μια διαμάχη της λογικής ποιο καζίνο είναι καλύτερο π.χ. το Λουτράκι ή η Πάρνηθα . . .

 

Σχόλια

22/11 18:37  Κλεάνθης
Πω, πω! Ανατρίχιασα! Τα είπες όλα! Εύγε!

Το ένα * δικό μου...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
9 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Διάφορες επενδυτικές ιδέες. Ελπίζουμε πως μπορούν να βοηθήσουν έναν νέο επενδυτή στην ερευνά του για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.Όλα τα παραπάνω άρθρα δεν αποτελούν πρόταση λήψης επενδυτικών θέσεων σε διάφορα προϊόντα ή μετοχές. Εξάλλου ο κίνδυνος διαφοροποίησης όλων των παραγόντων που αναφέρονται στο κάθε άρθρο είναι υψηλός. Η κάθε παρουσίαση είναι φωτογραφία διαφόρων μεγεθών και γεγονότων την χρονική στιγμή που παρουσιάζονται. Ο κάθε επενδυτής πρέπει μετά την ανάγνωση του άρθρου να συνεχίσει την ερεύνα του σε μεγαλύτερο βάθος.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις